Nytt objektiv i livet! ;)

YES! Som jag längtat!!! Men igår blev det äntligen inköpt! Eller, ja, köpt och köpt, avbetalning is the shit! ;) Jag är nu en stolt ägare av ett Sigma 70-300 och jag är skitnöjd! Måste införskaffa en ny väska bara. Typ till veckan!

Årets stora julklapp till mig själv :D *nöjd* Lite korkat var det dock, jag har ju köpt kameran på avbetalning hos Media Markt i gbg och har med andra ord ett konto hos dom där. Men när han slog in mitt personnr här på s-valls Media Markt så fanns det inget konto! En snabb titt på hans skärm förklarade varför. Media Markt Gbg har avtal med Handelsbanken finans. Media Markt Sundsvall har avtal med Nordea. Smart? Nja... Så då fick snälla pappa skriva det här avtalet på sig då den inte ville godkänna mig utan lite meck. Den stackarn som jobbade i butiken var dyngstressad då han verkade vara själv på fotoavdelningen, och kön bara växte... Så jag föreslog den fina lösningen till pappa! ;) "Ja om du tänker betala det så!" fick jag till svar. Njaaa, jag vet inte ja? Ska jag? ;) 

Tänk vad det är sjukt det här med tiden. Nu har jag alltså varit hemma hos min älskade familia i över en vecka! Och imorn, eller tja idag om man ska vara petig, kommer min älskling upp! Gillar dock inte riktigt att han ska köra upp själv de 83 milen i vintersverige. Det ska bli väldigt skönt när han väl kommit fram hit! Och jag vet en liten kille som kommer bli väldigt, väldigt glad att få träffa sin kära husse! Vet iof en till som kommer bli galet glader och lycklig :) I skrivande stund tycker Cash att jag är rätt korkad som inte går å lägger mig. Fast det ser inte ut att gå så stor nöd på honom. Han ligger i lillsysters knä och småsover när hon sitter o blippar på sin dator. Vår lilla knähund.... :) Att mysa is his thing!

Men nu ser jag snart i kors, och det är Hög tid att slagga! Om min syster vill få sluta jobba idag that is? ;) Natti!

Så sjukt mycket snö!

Det formligen vräker ner ute. Hundarna är lyckliga, men pappa är inte ens i närheten av deras lycka. Undrar vad det kan bero på? ;) Förmodligen det faktum att snöslungan är trasig. Jag sätter en peng på det. Plus att hans stackars rygg bråkar. Det är på ett sätt lite mysigt att det snöar så, men samtidigt ställer det till lite problem. Vi tänkte åka på mellandagsrean imorn t ex. Det ser lite mörkt ut i skrivande stund. Kära lillebror körde dessutom av vägen när han skulle hem till sitt ikväll. Vägen existerade visst inte. Tack o lov så var det lugnt och efter lite meck så kom han upp ur diket o hem till huset! Och lillasysteryster stannar kvar här inatt, hon vill inte ut o köra och går allt enligt planen imöra så ska vi ju ändå på shopping ihop! Näpp, nu ska jag krypa ner med min ena julklappsbok, den om Jessica Andersson. Den är väldigt intressant! Tack sys! :) Natti!

God Jul!

Jodå, jag kom upp i måndags. Dock skulle planet egentligen ha gått kl 18.30 enligt tabellen. I verkligheten blev klockan 20.05 innan vi drog iväg, då skulle jag egentligen ha varit framme för 30 minuter sedan! :P En sak är då säker, nästa gång som Cash ska flyga, ska han få lugnande innan. Fy rackarns, han var så skakis... Dessutom var dom stenhårda den här gången - han fick inte under några som helst omständigheter sitta i mitt knä efter start. Det fick han i maj när vi flög upp och hem. Alltså, väskan hade jag i mitt knä och så öppnade vi den lite så han fick sticka upp huvudet. Men den här gången var det strängt förbjudet. Det var lite jobbigt att inte kunna kolla läget med honom, men men! Nu är det nog historia för honom :)

Det var dock allt annat än varmt när vi landade!!! *hutter* -18 på måndagen och innan kvällen var slut så var det -23 grader. Cash tyckte inte riktigt det var ok! Däremot var all snö väldigt ok! *s* Men nu är det iallafall bara -10 så det känns gött! Sitter här en snabbis vid datorn innan allt drar igång för idag, och lyssnar på mina syskon som övar lite inför midnattsmässan som dom ska spela på ikväll/natt. Det kommer bli fantastiskt vackert!

Så, jag tänkte bara passa på att önska alla en fridfull Jul och önska er allt gott där ute i wida wärlden! Och älsklingen min, vi saknar dig här uppe i snön o kylan! ;)

Varma julkramar från mig och lurv!

Gode Gud, andra gången gillt?

Om allt går som jag hoppas, så sitter vi på flyget ikväll istället! Så snälla Gud, låt det gå vägen den här gången! Hoppas och ber omvartannat att det ska gå utan problem denna gång!

Det är lite typiskt, jag som inte varit sjuk på hela året blev förkyld igår. Idag är jag jättetäppt, så jag hoppas att mina "EarPlanes" will do it's magic!
EarPlanes

Öronpropp vid flygresor

Silikon. Small

Tryckutjämnande. Lindrar obehag vid flygresor. Man kan föra samtal i normal samtalston och höra utan problem.

Fungerar även om du är förkyld. Flergångspropp.

 

 

Tjipp o hej!

 


Skit, skit, skit!!!!!!

Planeringen har totalt kraschat. Jag o lurv skulle ju flyga upp till sundsvall ikväll. Trodde vi ja. Sitter på planet och hör i högtalarna ord som "vet inte om vi kan starta" "dåliga bromsvärden" "inväntar besked, beslut ska tas". Efter 15-20 min hör vi "tyvärr, det är ett dåligt besked. Vi kommer inte iväg idag." PISS!!! Så nu är vi hemma igen... Vet inget om morgondagen, mer än att jag ska ringa biljettbokningen för info o ny resa. Jag ville ju vara hos min familj nu ju! Är arg, trött, besviken o ledsen... Gonatt.

Nattsudd igen!

Ligger här i sängen, med Cash snusandes mot min nacke. Känner hur det rycker i ögonlocken, mot min hals, när han drömmer. Där har han legat ett tag nu. Hur mysigt som helst! Hihi... Hörrni, JAG ÄR FÄRDIG MED JULKLAPPARNA! Såå gött! Men nån fluga bidde det inte. Däremot var jag in till svärmors butik och tiggde till mig lite röd sammet. Så här ska SYS en fluga! Tänkte fråga systeryster om Chico också vill ha en :) För all den där sammeten skulle räcka till 20 flugor! Får se om jag hinner med det innan flyget på sönd, annars får de bli pyssel hos mamma o pappa! Så nu återstår bara konststycket att få ner allt i resväskan... Har börjat och det ser inte helt ljust ut! Ehm... Dumma onödiga saker som andningsmaskinen o sådär :P Nu ska jag försöka sova, ackompanjerad av min kärastes zzznarkningar! Tack o lov att han är frisk från förkylningar emellanåt iaf ;) Gonatt! :P

Sjukt länge sedan sist!

Som alltid när jag har tänkt slänga upp lite bilder, så tar det sån tid för mig att komma till skott! Fast den här gången var det även att det strulat med några små filmsnuttar som jag tänkte få ut. Jag återkommer... Ska försöka få rätsida på't så fort det går...

Annars rusar JULEN på med stormsteg och jag känner att jag inte riktigt hinner med mig som jag hade tänkt. Men imorn ska här inhandlas den sista klappen, sillen och lite annat smått o gott *s*

Ikväll har jag roat mig med att "sanera" lille lurven. Eller, jag stod för borstandet i 1½ timma och sedan joinade vi våra krafter och tog ett bad av lilleman. Så nu är han sådär tokfluffig och gosig igen! Ska förresten försöka att hitta en liten röd barnfluga till honom till julafton. Sådäså. Ludde hade alltid en på julafton, och det är liksom så det ska vara! Ska vi vara julfina så ska vovvarna också vara det! :) Han ska för övrigt få träna på att vara själv ett tag imorn också. Det är så infernaliskt svårt att få till träning på det tycker jag, när jag alltid är hemma! Men imorn blir det säkerligen en timma iallafall. Om jag inte fastnar hos fiskhandlarn *s* Så många sillar att välja bland... *smask*

Julstämningen börjar så smått, så smått att infinna sig. Granen klädde vi i måndagskväll, och den blev jättefin! Kungsgranar, dom är så galet fina! Cash tycker det är jättemysigt att ligga under den och filosofera. Eller tugga på de nedersta grenarna *grrrr* Då blir matte lite ilsken! Men bara lite... ;)

Nähä, mannen anser att det är läggedags för mig, så jag får väl göra honom till viljes dårårå. :P Åker ju snart hemifrån i en himla massa dagar innan han kommer upp till mig! 10 dagar för att vara precis. Det kommer kännas som en evighet! Men hur var det nu igen - inte gå å längta bort de dagar jag ju har hos min älskade familia! Det har jag ju lärt mig, har jag ju sagt. *ler*

Gonatta!

The Studio

Tjenaremors vilken lång dag! Men en sån förbaskat rolig en!!! Efter ungefär 3-4 ombokningar så blev det så dags idag för årets photosession! :D För 3 år sedan var jag på The Studio och blev sminkad och fotad men sen dess hade det hänt mycket på Göteborgsavdelningen! Snygg inredning och glammigt värre! Tyvärr var det lika mycket väntan denna gång... Phu... Vi kom kl 15 och blev väl fotograferade ungefär vid sex-tiden! Jag gjorde en överslagsberäkning och insåg att av våra 6 timmar i dessa lokaler bestod ungefär 4.5 timma till att sitta och vänta... Men skit vad nöjd jag är med mina bilder! Här kommer ett LITET axplock!

Japp, jag är toknöjd helt enkelt! :D Hihi...

Denna vecka kommer gå galet fort har jag kommit fram till.
Månd - The Studio hela em kvällen
Tisd - Sova, sova och på em om det inte regnar blir det nog Jul på Lisberg!
Onsd - Personalmöte, eller julmysträff snarare. *s* Det ska ätas julbord och bowlas! I omvänd ordning, hehe! Sen kanske kika på mitt älskade hjärta när han äger på isen! Hihi... Han är så förbaskat duktig karln!!! (Han har gjort 9 poäng på de senaste två matcherna! Förstå?!)
Torsd - Kommer att gå åt till att packa och hinna med vovven! Den stackarn blir nog lidande denna vecka...
Fred - Kl 9.10 hämtar Taxin oss som tar oss till centralen och sen blir det tåg till sthlm och kika på bsb! Tyst! Jag tycker dom är bra, sådäså! :P Ska även bli tokskoj att få träffa min barndomskompis Milla som kommer ner från S-vall! Ska dessutom bo på samma hotell! Me like!
Lörd - Efter en härlig hotellfrukost och strosande på gamla stan m.m. åker vi hem med SJ igen och blir hämtade av ett stycke sambo!
Sönd - Ska bara adventsnjutas och slöas... I will neeed it!


RSS 2.0