Jösses vilka dagar!

Lördag - 35 & 52-års kalas! De var som alltid jättetrevligt hemma hos svärmor o ove! Det åts god mat, och spelades spel! Shit vad vi skrattade! Jag skrattade så jag grät, fick kramp i magen och fick knappt nån luft - de är ju för underbart!!! Hihi... Tror vi var hemma ca 2 på natten :D Mer sånt! Hehe!

Söndagen var även den en helt underbar dag! Vädret var lite svalare än dagen innan, men tillräckligt för å åka me båten ut på holmarna! Emma o John var ju här, och vid en sisådär två var vi på väg ut. Mkt som ska donas med innan man får med sig allt, o ändå glömde jag boken jag köpt för ändamålet. Jaja, det gick ingen nöd på mig! Bikini på - hundens kylsaker med - solkrämen insmetad - vatten och cola med - papperstallrikar, bestick o muggar med - handdukar o en hel hög med annat hoppade ner i påsarna. Vi var redo för en härlig dag! När vi åkte ut med båten så såg det dock lite mörkt ut... en massa moln hade hopat sig på himlen. Typiskt nog krånglade snurran, så vi fick glida på i styrfart :P Men fram kom vi! Till svärmor o Ove som hade lagt sig till rätta ute bland klipporna. Handdukarna slängdes ut o solposerna intogs, så gött väder vi hade! Molnen var som bortblåsta och solen stekte grymt gött! Cash var helt överlycklig över att vara på upptäcksfärd bland klipporna. Gittan o Ove låg en liten bit bort från oss, så han sprang o skuttade över stock o sten. Eller, ja, inte så mkt stockar kanske, men desto mer sten! Alla badade förutom John o jag, men jag hade lite dispans! ;) De var inte så jätte erica-vänligt där, och jag kände inte riktigt för att bli ikastad från båten! Jonas gick iväg o badade cash några gånger! Tror nog han egentligen tyckte de var skönt i dom 18,5 graderna! För det var behövligt med nerkylning, jag som satt utan päls höll ju på att smälta bort! ;) När vi kände oss mätta på sommaridyllen puttrade vi hemåt, och lämnade lurvas till svärmor och åkte å käkade på pizzerian! En grymt härlig eftermiddag!

Sen föreslog jag glass nere i hamnen, det nappades de på, så de blev Emma & John-avslutningen för den här gången! Men meny more to come!

Men vad katten gjorde vi i måndags? Hanna hjäälp mig o komma ihåg!

Tisdag har jag iaf koll på! ;) Då började skärgårdscupen! (och tyvääärr fick jag tvinga iväg hanna till vårdcentralen.. Dom sa att de kunde va början på halsfluss, så hon fick inte jobba klart sin sista dag! Såå trist.. :( Jag har haft SÅ roligt under de här veckorna! Du har jobbat på skitbra, och jag trivs så sjukt bra med dig! Jag har saknat dig stumpan! Bli frisk nu!) Ja, fotbollen var de ja. Hönö skulle möta Öckerö hemma. Och det var lite utav ett avgörandets "minut" för hur matchen skulle sluta, eftersom vinst innebar match på torsd o ev lörd, medan en förlust innebar norrlandsfärd på fredag! Det blev det sistnämnda. Trist för grabbsen, men skönt att komma upp till mami o papi! :D DÅ ska cash få slippa sin päls också! Mamma ska få instruera mig hur att klippa bra, hu, de är nervöst, så mamma får säkert klippa allt själv! Hehe... Så hela onsdag gick åt att tvätta 5 maskiner, den 6:e har gått idag, och så gick vi loss på allt sånt där som vi tänkt göra men inte fått gjort. T ex ändrat om i köksskåpen sen vi fick iordning köket (de blev skitbra!), höjt upp soffan, städat bort allt skit under bordet (ni vet en sån där praktisk avlastningshylla där ALL skit samlas? Där är de fint nu!), sorterat tvättberg, planterat blommor i rabatten m.m. m.m. Effektiv dag helt enkelt! Vet inte var all energi kom från?! Hehe... Kanske av det faktum att det ska bo folk här hemma när vi är borta, kan va de! :) Tror folken kommer avlösa varandra på tisdag! Praktiskt! :) Så idag blir det tvätta handdukar, packa väskor o packa bil! För imorn fm åker vi! Hoppas lilleman kommer fixa 9 timmar i bil! We can hope att det går smärtfritt! Han får nog också äta på donken på uppvägen. :)

Nähäpp, undra om de är dags o fortsätta med dagen?! Här ska iaf ätas snart, är så himla HUNGRIG!
Lev väl hörrni!

 - KRAM -

Kommentarer
Postat av: ÄMMA

Åhh ha de tokbäst hemma nu gumsan! Jag är såååå avundsjuk! Vi måste definitivt bada mer när du kommer hem. Hälsa mami o papiii ;) O jenny o henke o ja du fattar hehe :) Kraam!

2009-07-03 @ 00:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0