Grattis på oss!

Idag för 6 år sedan påbörjades resan The Never Ending Story.
Jag älskar dig hjärtat mitt!
Hemma på ön igen!

Jepps, i tisdags kväll landade jag i Götet igen. Det är förbaskat trevligt med flyg alltså! Dagarna har swischat fram och ikväll hade jag fantastiskt roligt :) Var nere till min favorit blomsteraffär som hade en av sina blomkurser! I like!!! Ikväll gjordes det en massa höst/vinter/julmys i form av dörrkransar, adventsljusstakar, hjärtan and you name it. Mina alster kommer här (dock med pissdåliga mobb bilder, men de bjuder jag på! ;)

Årets "dörrkrans" blir ett ginst och murgrönshjärta!


Och årets advenstljustake kommer se ut såhär. Det ska dock till lite vita blockljus och några grymt fina prismor med numrering (1-4) ska på ljusen!
Tror de kommer bli jättefint! :)


Jag får försöka ta mig i kragen och fota med systemkameran å det snaraste. Då kanske den hunnit bli komplett också med tanke på hur fort jag brukar få sånt gjort :P

Have it!

Skön fredag!

Dagen har varit riktigt härlig! Först kom Anna med sin galet söta son på 7 månader. Han är såå söt att det nästan gör ont! Sen kom min vän Pernilla med vovve och det var mysigt å hänga lite! Det blir ju inte så ofta man kan träffa alla gamla vänner när man behagar bo så långt bort som jag gör. Jag kan inte påstå att jag längtar tillbaks till Sundsvall, men folket! Känner mig smått vemodig just nu, är de kanske tröttheten? Eller det faktum att jag var hem till världens finaste lillebror ikväll och jag än en gång inser hur mycket jag kan sakna min familj ibland. Eller att mams och jag fick en Idolkväll, like the old day´s! Vissa gånger kan det kännas riktigt pissigt att inte bara kunna åka hem till min fina bror över en kväll föratt jag har lust, eller ta en kväll med världens bästa systeryster! Ni vet allt det där som kallas vardag? Sverige kunde inte vara mer dumt konstruerat med sitt avlånga land. Men jag skulle för allt i världen inte byta bort mitt liv för allt smör i sönsvall! Jag är ju välsignad med en fantastisk andra hälft! Undra vad som utlöste de här känslorna helt plötsligt nu när jag ju är här och allt! Nä, nu får jag sluta tänka, lyssna på Mindy Smith och sluta mina ögon för idag. Imorn ska de hända mycket roligt :) Sleep tight, don´t let the bedbugs bite! ;)

Njurönda!

Är äntligen hemma hos mami o papi! Jag och Emma flög upp ikväll, och på en timma så hade vi förflyttat oss 75 mil norrut! Det är så SKÖNT å va här! (Och att boken vid det här laget är på tryckeriet!) Helt enkelt - kalasgött! Kommer nog dock snart, mycket snart börja sakna Jonas o Cash! Men de får jag försöka att "ignorera" och ta vara på de här 5 dagarna! De är ju så dumt att gå miste om sin tid här om man bara går å längtar efter något annat! När jag annars, där hemma, längtar upp hit. Låter ju bra dumt, så jag ska njuta av dagarna här och sen ska jag njuta av att komma hem till vårt lilla hem där hemma! De låter bra mycket smartare. Tänk så klok man kan gå å bli... :P

Imorn ska det softas, umgås med vänner och kanske åka hem till bror i hans nya lya och inspektera! Blir inte det sistnämnda av imorn så blir det Idol-kväll med mams och brorbesök på söndag istället! Här ska hinnas med massor! *s* Men anledningen till att jag faktiskt är här hemma på besök, är ju för att vi ska gå på Kvartersteaterns 30-årsjubileum på lördag kväll! Det kommer bli grymt! Igår var TV4Mitt där på besök, titta här och jag ser fram emot det jättemycket! Kul att systeryster är involverad denna gång också och inte "bara" hennes kära sambo som varit med i teatern i några år nu. De hade premiär ikväll, och har försökt fått höra från syster om det gått bra, men där har inte kommit ett pip! *grr* Hehe.. Kammarorkestern skulle visst bjuda på nåt efter premiären ikväll så dom är säkert upptagna.

Jag är iallafall ytterst glad att jag bestämde mig för att åka upp! Nu ska här tok-vara! :D Undrar om man hinner med allt man skulle vilja hinna med? *ler*

Ta hand om sig där ute i vida världen!
Och älskling, sakna mig inte för mycket ;)


Oh my goodness!

Jag är trött på ord.
Vill snart ha tillbaks mitt liv.
Men är oerhört tacksam för möjligheten.
Är bara så trött, såå trött...

En kortis!

Förlåt, det har inte varit mycket ljud från mig här på ett tag nu... Men det är lite fullt upp just nu! Har åtagit mig ett litet jobb, som kräver nästintill all min tid. Det är en avhandling som ska tryckas till bok, så jag jobbar på med textsättningen. Det hade ALDRIG gått utan min kära lilla mamma! Hon kan ju allt den kvinnan, alla mina frågor och problem har hon hittat svar på! Du är ovärderlig mami! Jag känner bara att jag är en urusel matte... Stackars lilla cash är sååååååååå uttråkad! Inte blir det bättre av att husse varit sjuk, och att Cash inte fått gå på promenader pga kastreringen. Men om nu allt går vägen så har vi jobbat klart med boken i helgen! Sen ska han få lite bättre uppmärksamhet... Men nu äre sängen! Gonatt!

RSS 2.0