Solen lyser och fliten hägrar!

Idag har vi fått en massa gjort igen! Det är så härligt! :D Sov länge som det sig bör på helgen och under tiden jag fick i mig lite frulle så donade Jonas på ute. Det plockades fram utemöbler och dynor och han dammsög dynlådan. Dynorna blev även piskade och hängdes för lite vädring. Sen tog vi oss en promenix ner till båten som skulle provstartas inför säsongen, och den startade fint. När vi kom hem så påbörjades det lilla projektet "plantera om alla blommorna" och eftersom det stod 20° i solen (Jonas gick i t-shirt när vi gick ner till båten!) så kunde vi fixa allt med blommorna ute på verandan. Det var så varmt så att till och med JAG svettades! Våren är kommen på riktigt!!! :D Utöver alla inneblommor så planterade Jonas vårt lilla pelaräppelträd som so far har fått stå i en stor kruka på verandan. Men nu är den planterad i jorden! Dessutom är vårt träd påväg att försvinna och istället ska där stå ett äppelträd! Och i ena rabatten har Kärleksörten fått byta plats och där den stått ska äppelträd nr 2 få bo! Så här har hänt en hel del idag! :D Och jag har fått färg i ansiktet... :)

Kommentarer
Postat av: mams

låter väldans härligt det där, igår skottade vi altanen så att vi KAN vara där nu när solen äntligen lyser och värmer våra frusna vintersjälar.. idag ska jag köpa vårblommor och plantera ute på bron som vi säger här uppe... och så ska hammocken installeras efter väggen på altanen så man kan sitta o mysa i solen! lovely! :o)

2010-04-12 @ 09:59:18
Postat av: moi

Ja de var faktiskt väldans härligt med! Igår var det ett helt sanslöst fantastiskt väder. På kvällen vid halv 8 så stod termometern fortfarande på typ 13 grader. Men ikväll var de lite kyligare, men de sa dom också att vi skulle få inatt. Mams, nu är alla 3 garderobsblommorna i samma kruka! Så fick du som du tyckte ;)

2010-04-13 @ 01:08:06
URL: http://ejjapejja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0