Vila i frid min älskade vän!

Anna min vän
4 januari 1979 - 14 maj 2010
Livet är inte rättvist, du var ett levande exempel.


Jag har svårt att finna orden. Idag fick jag min livs chock när jag förstod att du var borta. Jag saknar dig från djupet av mitt hjärta, vem ska nu förstå det där som ingen annan förstår?

 

Vi umgicks inte ofta, och vi var nog rätt dåliga båda två på att höra av sig till varandra. Men vi fanns ändå alltid där för den andre. Anna gumman, du har betytt enormt mycket för mig under åren. Mer än jag nog själv förstår. Men känner det för varje timma som går sedan det fruktansvärda beskedet, hur tomt det är på den där platsen där du ska bo, finnas och leva! Självklart kommer du alltid, alltid finnas i mitt hjärta. Men det är en bit av mig som är borta, utan dig!

 

Du var en så otroligt stark person, och du har varit ett otroligt stöd när våra sjukdomar dragit fram. Du har ofta redan gått igenom det jag själv går igenom och jag har alltid kunnat fråga dig om råd. Alla de där tankarna och frågorna som ingen någonsin kan förstå utan att gå igenom det själv. Men tänk att jag var så välsignad med att ha en vän som dig som faktiskt Kunde förstå! Nä, livet är verkligen inte rättvist... Du fattas mig. Önskar så innerligt att allt var som det brukar....

 

Vila i frid min älskade lilla vän!


Sådär, nu är det som det ska!

Äntligen är ordningen återställd. Jonas är på plats här uppe i norr med mig! Kan pusta ut en aning och slappna av ytterligare lite! Hunden blev inte lite glad över att få träffa husse kan jag lova! Cash är inte den som säger så mycket, men han viftade så svansen höll på att ramla av och han kröp nästintill upp i husses knä! Nöjd hund helt enkelt! Så nu är hela flocken samlad! Glädje! :)

Däremot är jag lite gnällig... jag har fått skitont i halsen... Vill inte alls!!! Vill inte smitta ner Jonas som redan varit sjuk i 2 veckor, och jag vill för allt i världen inte smitta ner lilla mosters prins med halsont! Nu blir det nog några dagar ifrån det lilla underverket misstänker jag, och lika bra är väl det så han inte blir sjuk! Han är så fin den lille krabaten! Man kan verkligen inte sluta titta på honom :)

Ha de gött folket! Det känns som om erica för ovanlighetens skull kanske lägger sig tidigt ikväll. Eller, nja, vi får väl se hur de blir med det..... ;)

Längtar!

25 december 2010, undrar om jag kommer gå på premiären då? Ser hur som helst riktigt, riktigt mycket fram emot denna!!!


Tidsödande resa

Idag åkte jag och mina föräldrar in till Birsta och shoppade lite spännande saker till min syster och hennes lilla familj! Ja, sen så skulle ju mams o paps köpa staket också vilket vi fixade först. Jag hittade VÄRLDENS snyggaste brallor till Casper! Ah, dom var asläckra! Och sen blev det en t-shirt och småbyxor med texten "Daddys little Hero" på magen och rumpen! Bedårande *ler* Köpte även på barnens hus ett par pyttesmå (ursöta) tofflor! De passar perfekt på den lille skruttens megafötter! :D Hihi, hade aldrig med mig kameran tyvärr, för de borde förevigats *S* Efter en trevlig eftermiddag så skulle vi så åka hem. En tripp som i normala fall tar ungefär 30 minuter. När vi kom halvvägs så stod trafiken helt stilla på E4:an. Tvärstopp. Efter ett dåligt beslut av mig att åka en annan väg som mynnar ut på E4:an lite längre fram (det var lika tvärstopp där) så fick vi veta att E4:an var avstängd och inte planerades öppna förrän en Timma senare! Det var bara att vända och åka tillbaks till stan för att ta en helt annan väg hem. Hela hemresan tog oss typ 1 timma o 10 minuter! Segt!
Men vi kom iallafall hem! :)

Anledningen var denna....

Bild hämtad från st.nu

Pojke och kvinna från Njurunda i bilkrasch på E4 VAPELNÄS (ST)
En fyraåring och hans mamma råkade ut för en allvarlig trafikolycka på E4 i höjd med Vapelnäs sent på onsdagseftermiddagen.

– Vi ringde 112 och tog hand om pojken, som klättrade ur bilen själv, berättar reseledaren i en turistbuss, som kom först till olycksplatsen. Läs mer på st.nu


Phu, de är varmt!

Klockan 00.30 var det 25.5 grader ute!!! Och 27 grader inne här hos mamma o pappa... Vaarmt! Ligger därför här med en fläkt i rummet o det är så gött med svalkan! Hoppas värmen kommer att hålla i sig bara! ;)

*trumvirvel* En liten prins är född!


I morse anlände han så äntligen, min lilla systerson Casper!

Min vackra lillasyster har verkligen kämpat något fantastiskt den senaste tiden! Hennes rejäla förvärkar började redan för 4 veckor sedan, och hon har haft så oerhört onda värkar. Flera barnmorskor helt oberoende av varandra mer eller mindre lovade henne att "du kommer då inte gå några 40 veckor, det är då ett som är säkert!" Det sagda datumet var den 25 juni, och eftersom barnmorskorna uttalat sig såhär trodde nog ingen av oss att hon skulle föda så sent som sagt datum! Tji fick vi allihop, för hon fick jobbigt nog för systra mi gå en vecka Över tiden! Tre gånger har hon av olika anledningar fått åka in till BB för koll, men så inatt ringde hon hem till mamma o pappa och sa att det var dags. Mamma sa när hon kom hem efter skjutsen in till sjukhuset att "ja, blir det inget barn inatt - då blir det inget! För så ont som hon har nu bara måste det komma igång!!" Halv fem kom dom till BB, och lite drygt tre timmar senare var lilla Casper född!

Han är så söt, så söt den lille prinsen! Det ska bli en fröjd att få träffa den lille någon dag framöver! Spännande värre!

BRA jobbat Jenny och Mattias!!! Vi ses när vi råkas!
Moster skickar världens största kram till er alla tre!

Nyss beställt nya skor!

Jag blev påmind idag av min käraste, att det hade kommit in en massa nya skor från den enda affär/postorder där jag kan hitta snygga skor till mina pyttefötter! Även om deras hemsida är bland de värsta jag sett så har dom en hel del snygga guldkorn!


Detta är då Andrés Machado (ett spanskt fabrikat med välgjorda, trendiga skor i bekväma läster i syntetmaterial till låga priser.)
Artikelnr 6200 och jag har beställt de svarta!


Även dessa är Andrés Machado Artikelnr 6220 och jag beställde de i beig!
Perfekta sommarskor som min kära, älskade sambo sa! Hihi...


The Sneezing Baby Panda

Käraste lillasyster visade mig kanske ett av de mest roliga små klipp jag sett på ett tag! Se och gläds! *skratt*

 

(När jag såg klippet första gången på facebook såg jag aldrig titeln, utan trodde först att det var mamman som nös, men ack så fel jag hade! Ah, jag kan se klippet hur många gånger som helst!!! *asgarv*)

 


RSS 2.0