*trumvirvel* En liten prins är född!


I morse anlände han så äntligen, min lilla systerson Casper!

Min vackra lillasyster har verkligen kämpat något fantastiskt den senaste tiden! Hennes rejäla förvärkar började redan för 4 veckor sedan, och hon har haft så oerhört onda värkar. Flera barnmorskor helt oberoende av varandra mer eller mindre lovade henne att "du kommer då inte gå några 40 veckor, det är då ett som är säkert!" Det sagda datumet var den 25 juni, och eftersom barnmorskorna uttalat sig såhär trodde nog ingen av oss att hon skulle föda så sent som sagt datum! Tji fick vi allihop, för hon fick jobbigt nog för systra mi gå en vecka Över tiden! Tre gånger har hon av olika anledningar fått åka in till BB för koll, men så inatt ringde hon hem till mamma o pappa och sa att det var dags. Mamma sa när hon kom hem efter skjutsen in till sjukhuset att "ja, blir det inget barn inatt - då blir det inget! För så ont som hon har nu bara måste det komma igång!!" Halv fem kom dom till BB, och lite drygt tre timmar senare var lilla Casper född!

Han är så söt, så söt den lille prinsen! Det ska bli en fröjd att få träffa den lille någon dag framöver! Spännande värre!

BRA jobbat Jenny och Mattias!!! Vi ses när vi råkas!
Moster skickar världens största kram till er alla tre!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Stort GRATTIS till den lilla familjen! Å mosterskapet:) Själv har jag 1 vecka kvar, får se om det blir mer eller mindre. Kram

2010-07-02 @ 19:46:11
Postat av: moi

Tack Noomie! Ja, de kanske är precis när som helst för dig nu då! Andra barnet och allt, de brukar ju kunna komma lite tidigt :) Lycka till min vän!!! Kram!

2010-07-02 @ 23:26:01
URL: http://ejjapejja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0