Bombhot säger ni?

Jag skulle in till stan idag och träffa en kär vän som jag inte träffat på ett helt himla år! Hon har ju dessutom fått en liten söt dotter sedan vi sist sågs, och nu äääntligen skulle vi träffas inne på Café Vallgatan (eller vad det nu har för nytt namn?!) Min vän M ringde efter 12 och berättade att det var ett bombhot mot centrala Göteborg, vid Nordstan ungefär. Så folk i hennes omgivning kände sig inte så trygga över att hon och hennes dotter skulle in till centrum, vilket jag inte heller kände mig så überpigg på när hon informerat mig om nyheten! Såå, vi bestämde ny plats! För träffas skulle vi! Så det så! :) Det blev mysiga Villa Belparc inne i Slottsskogen istället! Lilla fröken sov som en stock i sin vagn och vi hann avklara en hel del prat innan vi kom så långt som att beställa fikat *skratt* Phu... En latte och en något så märkligt (och väääldigt mäktig) Björnbärs cheescake muffins inskaffades! Klarade bara av att äta halva, för jösses så kompakt och sliskigt! Men gott så länge jag orkade med den, hehe! Det blev några timmars prat och sedan skildes vi åt med löftet om att SNART gå på bio, utan barn *ler* Det ska bli skoj, för nu sjuttsiken också ska det inte gå ett år innan vi ses... Basta!

Nu sitter jag här hemma aaaalldeles ööövergiven.... Hehe, äh, Jonas har åkt in till stan o ska gå på fest hos en av sina gamla blodsbröder *ler* Det kan han gott ha! Ser fram emot en soft hemmakväll faktiskt! Funderade en halv sekund om jag var sugen att haka på, men nä, jag kände faktiskt inte för det! :)

Igår åkte däremot jag och mannen i mitt liv in till stan och gick på bio! Vi såg The Last Airbender 3D (Action, Äventyr, Fantasy) som vi inte hade hört ett ljud om innan, och det kan ju ibland vara lite farligt men vi chansade! :) Så här står det om filmen på sf.se

Luft, vatten, jord, eld; fyra nationer sammanbundna av ödet. Eldnationen startar plötsligt ett brutalt krig mot de andra och ett helt århundrade går utan något hopp finns om att få ett slut på förödelsen. Slutligen ger sig den modige Aang ut i striden, då han inser att han är den ende Avatar vars krafter är så starka att han kan manipulera alla de fyra elementen. Aang slår sig ihop med Katara, som kan manipulera vatten, och hennes bror Sokka, för att försöka återskapa balansen i en krigshärjad värld.




Men vi tycker nog att filmen ibland kändes lite B, men den är sjukt snyggt gjord så det är mer att några av karaktärerna inte kändes så kompetenta som skådespelare. Men Noah Ringer som spelar Aang är riktigt duktig tycker både jag och Jonas! Han är trots allt bara 14 år killen! Och som jag förstår det är det även hans första film.

Summa summarum, filmen är sevärd men är kanske inte så bra som den Hade kunna varit! Men jag ångrar absolut inte att jag sett den, och 3D är så rackarns coolt och snyggt!!!

Grrrrr... Ännu en sömnlös natt... Det är s...

Grrrrr... Ännu en sömnlös natt... Det är så segt! Å ändå är jag skittrött, men kroppen vill inte riktigt slappna av. Dumma den! Jag vill ju sova precis lika djupt & skönt som Cash och hans älskade husse! ;) Undrar om jag ska slänga av mig andningsmaskinen o göra ett nytt sovförsök? Höhö, det ser ju nästan makabert ut med "stänga av andningsmaskinen" Men de är helt ofarligt *s* Undrar just vad min nattmätning kommer visa om några veckor? Jaja. Ger maskinen en sista chans.... Har jag inte somnat innan halv 5 då ryker den! En God natt, hoppas jag att Ni har!


Livet rullar på

I torsdags kom min kära lilla mamma på besök! Hon kom hit kring lunch, så det blir alltid liksom en "riktig" dag när hon flyger ner. Tack och lov för flygplan alltså! De är en sån himla skillnad i tid... 1 timmas flygning eller 9 timmar i bil?! Men på somrarna blir det bilen ändå, för då brukar jag ju vara där i 3-4 veckor. Väldans gött o vara rörlig och kunna ta sig fram med bilen då! Men nu såhär på vintern, då blir det flyg även för mig, Jonas och Cash! Mamsen var här tills igår, söndag, och vi har haft intensivt schema *ler* Torsdag kväll så var vi på konsert med Bohuslän Big Band och Deborah Brown! Här nere kan ni lyssna och titta lite på både Bohuslän Big Band och nedanför har ni fantastiska Deborah Brown! Heeelt makalösa musiker alltså!!! Allihop! Satt med hakan nere i knät mest hela tiden över hur kompetenta och duktiga allihop var! En riktig musikinspiration, även om mamma tyckte det blev lite väl mkt jazz ;)

 

Sen har vi varit på klickerkurs, tagit en tripp till stan, middag hos svärmor, ätit kräftor och fikat med svärfar o yvonne. Men framförallt har vi myst här hemma i den kalla, regniga och blåsiga hösten! Det har varit en fröjd att få haft dig här mami! Loved it! :)

Nu gör sig visst min hunger sig påmind, så här mitt i natten. Tror jag måste gå å ge den en liten macka eller något annat... Får återkomma med Livet sen! ;)


Min fantastiska, otroliga, underbare bror!

Behöver jag säga att jag är sjukt stolt??

 


Känner mig lite gnällig! Har förvånans...

Känner mig lite gnällig! Har förvånansvärt nog åkt på ytterligare en förkylning denna sommar/höst. Märkligt nog sätter den sig hela tiden i bihålorna. I natt kunde jag inte somna för att de gjorde så ont i hela högersidan av ansiktet. Blir intressant att se hur de går att somna i natt?!


Det har varit en lång och intensiv dag ida...

dsc_0380 (MMS)

Det har varit en lång och intensiv dag idag! Men rolig! Orkestern som jag är med i, firar 10 år i år och idag hade vi konsert! Började med rep vid 15 och höll på tills närmare halv sex. sen började konserten kl 18 och den höll i sig i en timme. Så jag har spelat sax i 3 timmar idag, och tro mig. Det känns i truten, lungor och armar ;) Men som sagt, riktigt roligt!


Time's changing

Ibland tar sig livet vägar som man inte riktigt förväntat sig, ibland blir det inte riktigt som man vill och ibland överraskar livet en! Är inne i en period med lite ändringar i min assistans, men det ser ut att kunna bli fruktansvärt roligt på en annan rolig era! Eller, en paus på en annan era *s* En av mina assar ska ta tjänstledigt i minst ett halvår för ett annat vik, men jag vet inte om det blir längre eller att det egentligen är ett avslut trots allt. Hur det än blir, blir det nog bra tror jag. :)

Idag fick tillslut Jonas och jag iallafall införskaffat den nya lill-tv'n till sovrummet som vi tänkte köpa för 3 veckor sedan när Media Markt i Bäckebol hade STÄNGT utan förklaring när vi kom dit kvart i fyra. Stängning skulle vara kl 19 eller 20. INTE innan fyra iallafall!!! Sjukt irriterande. Så det blev ingen tv den gången. Men idag blev det så tillslut av!!! Först ett stopp på den andra MM butiken, men där var dom lite för dyra faktiskt. Så vi tog först en sväng förbi Blomsterlandet och shoppade kruuukor och två blommor, för alldeles för många kronor (stackars jonas plånbok!) Dagens citat "Men, jag vill ju ha likadana krukor så det blir enigt! Inte olika..." Det var inte jag som sa det kan tilläggas! ;) Jag tycker det är sjukt kul och gå omkring inne på liknande blomaffärer med Jonas! Efter det stoppet så åkte vi vidare till Siba. Ett plus för bra priser, ett stooooooooort minus för deras fruktansvärt dåliga "kundtjänst"-system!!!! "Ta en nummerlapp så hjälper vi er så fort vi bara kan!!!" Tar en lapp och har nummer 115. Hör en ljudlig, djup suck från min andra hälft och tittar på nummervisaren. 103.... Kan även nämna att det tog ungefär en halvtimma för den att landa på 104. Inte kunde man gå och plocka en tv heller och gå till kassan, utan man var tvungen att få hjälp från en i personalen som skrev in allt dom behövde veta innan man kom till kassan. Vi vände oss till en kille som stod o hjälpte en annan tjej och frågade om man inte kunde hämta en tv bara, UTAN att behöva få hjälp också. Vet inte riktigt hur länge vi väntat, men de var ett bra tag iaf... Tror han såg att vi var rätt trötta o urbota skitleds helt enkelt, och förstod att vi visste vad vi ville ha. Så han sa att han skulle hjälpa oss direkt när han var färdig med kunden innan. Supersnällt och ett litet extra plus till Martin på Siba Järnbrott!!! :D Så vi fick med oss en 23" och en ny DVD hem! Vääldans najs alltså!

Imorn måste, måste, måste, mååååste jag ta itu med Cashs klickerträning.... Den har blivit lidande... :/ Vi går ju kurs nu igen! Fredagar minsann!! :D Så det är alldeles för snart fredag igen... ;) Måååste träna, måste, måste.... *s*

RSS 2.0