valpkurs!

då har vi inlett valpkursen på riktigt! cash var exemplarisk, låg mest på sin filt o kikade på dom andra i "klassen"! matte får träna lite mer bara.. nä, nu ska jag kolla på lite tv. mannen liggerhär bredvid mig o sussar, o lurvis ligger på mina iskalla fötter o stensover! apropå kall, igår blev jag motsatsen. solade i 10 min bara i svärmors nya eminenta solarium! jag blev bruuun! jag som aldrig blir brun! ska ev sola imorn efter jobbet! :) jag älskar ju värme, så de var såå skönt å bli igenomvarm! hoppas mina fötter blir de snart! :) cash jobbar iaf på de. gonatt hörrni! - KRAM -

Ja de är sant nilla! *s*

Hehe, sant som de är sagt - de var hög tid för ett nytt inlägg! *s* De är så hopplöst när det gått så lång tid, för då tänker jag att det är så mkt som ska skrivas å vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja! Å så stannar de där... *ler* Men jepp, nuså! *s*

Min käraste älskling och jag har haft två dundereffektiva dagar! Igår donades det med Cashs badbalja. Vi (läs Jonas *s*) borrade hål så vattnet skulle kunna rinna ut, och sedan var det dags för etapp 1 i hundbadandet. Dvs att borsta hela lilleman. Från nos till svanstipp! *ler* Sen så fick han hoppa ner i plasket! Inte riktigt helt roligt enligt honom! Jonas fotade lite, men jag har inte fått tummen ur som vanligt, så dom bilderna ligger i tryggt förvar i kameran :) Det var extremt välbehövligt iallafall, han var nästan mer grå på benen än vit! Sen teamworkade vi lite, jag borstade och Jonas blåste med hårfönen, och efter en timma så var han ett litet fluffmoln! Får allt bli ett till inlägg lite senare idag när bilderna är överförda. :)

Idag var det vårt hem som fick sig en liten dos. Vi har planterat om alla våra blommor! Det var åxå ytterst välbehövligt. Har tänkt tanken i 2 månader nu... Men med en liten spark i baken av Jonas, så vandrade vi bort till handlesträdgår'n och köpte 40 liter blomjord och lekakulor! Å sen stod vi ute i skruttvädret med en lycklig vovve kring fötterna. *ler* Himlar vad vi slet! Men nu är det gjort! Å jag är hiiiimla tacksam att vi var tre denna gång o inte två ;) Tack älskling för hjälpen! Du är bäst!! *ler* För övrigt, måste ju skryta lite om denne duktige karl! :D I lördags var vi och kollade på honom när han spelade säsongens första hemmamatch med fotbollslaget! Cash tyckte väl kanske att det inte var riktigt så himla kul som resten av oss tyckte, men det får han vänja sig vid! Tittade på när Hönö IS (som klättrade upp i div 4 förra säsongen!) vann över Önnered med 4-1! Jonas Karlsson stod för 3 av målen!! Wihoooo!! :D Duttig duttig pälskling! :) Å nu ska han snart smita iväg på träning igen.. Cash skulle nog kunna tänka sig att följa med husse o springa lite tror jag! *S* Igår fick Cash för övrigt testa på att springa bredvid Jonas som cyklade! De gick skitbra! Det får bli lite sånt i små doser - vill ju inte overdo it!

Bläää, nu är jag trött på de här konstiga vädret. Det har känts som om regnet hängt i luften i två dagar nu, men inget regn kommer. De är jättelågt i tak o jag blir så tung i kroppen o trött! Sool, ge mig soool!!! Ja just ja, imorn kväll ska jag nog sola hos svärmor! De ska bli så skönt så skönt! Men törs nog inte ligga mer än 10 min imorn. De är ett extremt effektivt solarium!!! Med D-vitaminer! Asbra ju! :) www.texontyger.se/sunsmile där kan man läsa en del om det! För övrigt, så har jag gjort hemsidan ;) Tycker den blev rätt ok.

Nä, nu är jag tom i kolan, dags o spela nåt spel en stund. Tror jag... :)
Ta hand om sig där ute!

- KRAM -

Nä de är la dags för ett nytt inlägg!

Ja som sagt, vår lilleman fick komma hem igen efter TVÅ nätter på sjukhuset... Det var två himla jobbiga dygn... Men som jag skrev sist, så var jag väldigt tacksam att han fick den vård han behövde. Men likt förbaskat var det tomt här hemma... Å sen när han väl fick komma hem så fortsatte jag att oroa mig.. *ler* Det är nog nästan först nu som jag börjar kunna slappna av i allt. Jag fick aldrig nån riktigt bra förklaring på vad det var som hade hänt hans mage, men troligen var det nåt virus, bakterie, eller nåt som fått den att haverera. Så med en hel del dropp, och specialmat så hamnade den på rätsidan tillslut! Men nu är det diet som gäller, strikt diet! På tisdagen så skulle han ha 100 gram under hela dan och sedan skulle det ökas upp succesivt. Man är ju så rädd att man ska göra nåt fel! Vilket jag gjorde redan dag ett... *suck* Jag tyckte att jag läste så himla noga i ordinationen.. Men så hade jag likt förbaskat huvudet under armen!!! Han skulle som sagt ha 100 gram uppdelat i små portioner 6 ggr. Visst - erica läste 100 gram finfördelat smått och 6 gånger! Det är väl klart som korvspad att han inte skulle ha 600 gram under ett dygn!!! Men nej då, erica gav Cash 100 gram typ precis när vi kom hem från sjukhuset... Sitter i telefon med sköterskan och pratar om en annan sak, när jag inser vad det egentligen står på lappen och blir alldeles iskall i magen... "Jaa... hans mage KAN ju krascha igen. Men du har det mesta du behöver isåfall. Maten och medicinen som han ska ha, om han inte blir dålig igen..." kände hur ångesten kramade om magen och hjärtat... Vad har jag gjort?! Men tack gode Gud, så var det heeelt lugnt! Lilleman klarade biffen och fick klara sig på totalt 1 matsked mat under resterande dygn! *ler* Jag tror aldrig jag varit med om en så hungrig Cash! Fortfarande alltså. Varje gång jag gör i ordning hans mat, så sitter han och smågnäller (ja, de första dagarna var det inte smågnäll, då var det skriiiiiiiiik!!!!) tills han ser att jag ställer ner matskålen. Han är så duktig vårt lilltrassel! Han vet vad som gäller, och jag behöver inte säga åt honom att sätta sig. Det räcker att jag ställer ner matskålen så slääänger han sig ner i sittande och sedan sitter han och tittar på mig tills jag säger Varsegod! Då kastar han sig över maten och slänger den i sig. Jag brukar försöka få honom o lugna ner sig lite i all hast, men de brukar gå sådär... *s* Han är duktig lilleman! :)

Jag hade ju min kära vän Rebecca på besök de här dagarna också! (Du beccis, jag känner mig lite smådum så här efteråt, att jag mest oroade mig över Cash när du var här - men jag vet! Det är ingen fara! ;) Vi hade iallafall en jättehärlig vecka tillsammans och jag ser helt klart fram emot sommaren och ditt nästa besök! *ler* Men det var rätt gött för dig o komma hem va? *ler* Bilder och mer inlägg kommer att komma så fort jag får tummen ur och lägger över lite bilder! :D

Ja.. så var det då påsk. Jag är givetvis sanslöst tacksam över vad påsken egentligen handlar om - men som helg är den rätt överskattad!!! Liksom midsommar o nyår. Fast, nyår är rätt mysigt.. För den brukar ju firas hos mamsen o papi!

Ta hand om varandra och var rädda om era hjärtan!
- KRAM -

vår lilla skruttis...

Vår kära lilla Cash ligger inne på djursjukhuset.. :( han har kräkts hela helgen o idag ville han varken äta eller dricka.. inge bra när man bara är en 15 veckors valp. Så jag fick ringa Västra Djursjukhuset (världens bästa djursjukhus! Så himla goa o snälla o seriösa! Me like!!!) o fråga om råd, och då bad dom mig komma in med honom. Röntgenplåtar togs och där såg man inget främmande objekt i varjefall, men det finns ju mycket som inte syns på röntgen... Så då sa veterinären att lilleman skulle få stanna kvar över natten, med dropp och ytterligare röntgen med kontrastvätska i magen. Så i skrivande stund sitter jag och väntar på att dom ska ringa och uppdatera mig. Han skulle in på röntgen för en liten stund sedan. Titt, nu ringer dom!

Kontrastvätskan hade passerat magsäcken och var på väg åt rätt håll utan stopp - än så länge iallafall! Vilket är jätteskönt! Tror ändå inte det ska vara nåt stopp på "slutspurten", men jag är verkligen glad att han är i trygga händer o får i sig den näring han behöver! Han var pigg och glad sa sköterskan! :) Det är vår lille prins det! *ler* Längtar till imorn... då jag hoppas, och ändå tror, att vi ska få hämta hem honom igen!! I pray we will.... :)

KRAM!

tröttig...

Jösses vad trötter jag är! Förstår inte riktigt varför bara! Sov ju för allt i världen till tolv å nu är ju inte klockan ens elva. Märkligt... Det får helt enkelt bli en tidig kväll, trots att de är lördag.

Idag fick vi besök från skåneland! Såå mysigt o få kramas lite på Noomie o titta på deras söta lilla dotter Iris som hunnit bli 10 veckor! Stora lilla damen! Jättesöt!! Skoj o träffa Patrik åxå för den delen! :) Hela familjen Rydén kom alltså på besök här på ön, å vi tog en sväng ner till hamnen o käkade på pizzerian o sen åkte vi hem o softade lite. De var en skojsig blixtvisit! *ler* Nästa gång borde verkligen vi åka neröver... Noomie har ju faktiskt varit i götet flera gånger o jag har inte varit nere hos dom en endaste gång! Illa... Det är verkligen roliga dagar nu! Massor av besök! :D Men ett verkar kanske lysa med sin frånvaro... *skratt* En polare är nere på Öckerö för en kurs som startade igår. Men dom har hållt på från kl 7 till typ 22-23 på kvällen o än har han inte hört av sig, så dom är förmodligen inte färdiga än! Vette sjuttsiken om han kommer orka o hinna med en stökresa hem till oss. Shit happens! :) Men på måndag kommer beccis! Wihoo! Längtar! :) Nu får bara vädret skärpa till sig också. De har utlovats lite sisådär väder till veckan. De gillar jag inte! Vi har ju beställt soliga dagar med varma vindar! Snälla, kan det inte bli så?! Please? :)

Nä hövva.. nu ser jag snart i kors...
Peace out!

vilket underbart väder!

Jag kan inte annat än bli helt lycklig när termometern står på 8 grader i skuggan och på himlen lyser solen för fullt, helt klarblå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå! Sitter på vår veranda och kollar på mr Cash som skuttar omkring på vår lilla gräsmatta, helt plötsligt kommer en citronfjäril flygandes och jag och min hemmagjorda latte (tack mams för tipset!) jublar över att det är VÅÅÅÅÅÅR!

RSS 2.0