Snart är du min!! :D

Yes, yes, yes! Äntligen, äntligen är det dags för fröken Olofsson att även hon bli med iPhone! Måndag ska tydligen bli den stora dagen då paketet anländer från tre! Men vågar väl kanske inte hoppas på leverans före onsdag, så jag tänker nog onsdag istället. Jag längtaaaaar!!! Sa jag att jag längtar? ;)


Du har räddat mig

Jag helt sonika tar och stjäl ett inlägg från min vän Rebecca, för jag tycker också att den här lovsången var fantastisk. Dessutom är det trevligt att se och höra Joel som sjunger, han är så himla duktig! Och den minst lika begåvade Sebastian eller Basse som han heter i min värld som sitter vid tangenterna i klippet! Men sången och texten berörde mig, så nu tycker jag att ni också ska få ta del av den! :)

 

Du har räddat mig
Alltid funnits där
Vid min sida var dag
Av Din blick är jag sedd
Fastän livet gör ont
Vill jag lita på Dig
Tro att Du hör min bön
Att Din blick är på mig

Genom allt är jag Din
Du finns här hos mig
Jag är helt i Din hand
Du som ville mitt liv
Alltid finns Du här
Jag får vila i Dig

Lova Herren min själ
Full av ömhet och nåd
Du som gav mig mitt namn
Ja, Din blick rör vid mig

Genom allt är jag Din
Alltid finns Du här
Jag är helt i Din hand
Du som ville mitt liv
Alltid finns Du här

Jag får vila i Dig Du har räddat mig...

Jönköping till helgen!

Yes! På lördag rullar svarta faran med mig och min assistent Madelen mot Småland! Det är dags för att åka och lyssna på bror och hans I'm from Barcelona! På programbladet för Jönköpings Konserthus kan man läsa följande:

Sinfoniettan & I'm from Barcelona


Kl 20.00 JÖNKÖPINGS KONSERTHUS Less is more?
Nej, den devisen är inte för I´m from Barcelona! Ett band med 27 medlemmar sammanslaget med en 25 man stark Sinfonietta tar dig med på en oförglömlig musikupplevelse. I'm from Barcelona som precis efter konserten släpper sitt nya album gör en unik spelning i staden där allt började. Nu utmanar de Jönköpings Sinfonietta på en musikalisk duell. Missa inte den!

 

Så nä, det är klart att jag inte kan missa den! Alldes särskilt inte eftersom jag dessutom får gå in gratis :D Det tackar vi bror för! Hihihi! Så nu har jag planerat upp mitt schema inför helgen *s* Måste ju hinna träffa några av mina vänner! Jag hoppas att det inte ska kännas stressigt... Vill ju liksom hinna riktigt umgås, men samtidigt hinna med så många som möjligt. Dessutom ska jag kanske få träffa Linda om vi ramlar på varandra, vilket jag ser alldeles speciellt fram emot! :)

 

Nu har jag och min kära, älskade Tassimo lärt känna varandra på djupet! *S* Jag ska erkänna att jag inte alls kände mig nöjd i början. Men det var mitt fel, på sätt och vis iaf! De första jag gjorde var ju en latte Macchiato och den blev bara så blaskig och söt, så jag fick slänga den. Snygg blev den, men inte speciellt god, iaf inte om man som jag avskyr sött kaffe. Nu har jag förstått två saker.

 

1) Det måste ju vara kondenserad mjölk, och det är ju sött. Så jag tänker inte använda mjölk discen som tillhör en macchiato nån fler gång.

 

2) Man måste verkligen, verkligen röra om i koppen/glaset! För först kommer den koncentrerade dosen kaffe/espresso/chokladen och sen kommer det en utspädd variant med mestadels vatten. Så rör man inte om blir det bara vattenblask! :) Tills man kommer till botten misstänker jag... Men det är odrickbart så jag har aldrig kommit så långt! Hehehe!

 

Idag gjorde jag således en egen variant. Värmde lite mjölk o grädde i micron, vispade den och bryggde mig en skvätt espresso i tassimon. Sen blandade jag ihop detta och njöööt av smaken! Den blev iof ingen macchiato, för det blev alldeles för lite mjölk för det *s* Så halsbrännan tycker nog inte om mig så värst mkt idag, men munnen är desto mer nöjd!

 

Tänkte göra ett nytt försök någon dag snart på att göra en latte på det här kaffet istället för espresson:

 

Upptäck Carte Noire Kenya! Det här kaffet som är tillverkat av 100 % Arabica-bönor kommer att förföra dig med sin intensiva arom. Luta dig tillbaka och njut!

Allt om CARTE NOIRE

Rene Monnier och hans expertblandare var de första att introducera Carte Noire-blandningen år 1978. Idag kan TASSIMO laga till Frankrikes favoritkaffe med perfekt smak och arom, toppad med ett sammetslent lager av crema.

 

Jag tror att de kan bli riktigt gott som en lattevariant! :D Carte Noir har nämligen samma styrka som en espresso. Det är ganska praktiskt att det står på tassimos sida, styrka från 1-7 och de här sorterna ligger på 6. Nu när mitt nya favoritkaffe börjar tryta så får jag ta lite andra varianter! Får se hur länge matstrupen lever... Hm... Mitt nya favvokaffe är nämligen ett koffeinfritt kaffe, som jag iaf inbillar mig inte förvärrar det allt för mkt för mig, men ändå låter mig få mitt kaffe! Får nog beställa lite mer tror jag.... Snart. ;)


Lite musik på lördagkvällen!

Japp, musik var det här! Och inte schlager faktiskt, utan lite Glenn Miller & Louis Armstrong ;) Tänkte visa vilka låtar vi börjat repa in med vår blåsorkester! De här två låtarna är de som vi börjat fila lite på! Ja, det är ju inte Glenn Miller & Armstrong arren direkt om vi så säger, men jag måste säga att jag gillar dom skarpt ändå! Känner mig lite James Bondig *skratt* Så här har ni Tuxedo Junction och St.Louis Blues!

 


Kanske sista i världen att se filmerna, men...

...nu har jag iallafall sett alla tre filmer om Bella och gänget i Twilight!

Jag har aldrig riktigt varit så noga med att se filmerna, trots att alla tyckt att dom vaaaarit så bra *ler* Har aldrig haft något behov liksom. Men så sa min nya assistent att jag var tvungen o se dom. Så jag sa lite halvt uppgivet att hon kunde ta med dom om hon ville någon dag. Vilket hon så klart gjorde! Så igår såg jag första, och idag har jag sett de två andra! Jag erkänner, jag tycker dom är riktigt bra alltså. Undrar lite vad det är som gör att vi tjejer fastnar så för det hela. Men jag antar att det är den Stora Kärleken, dramat och passionen som vi går igång på.

Just nu ser jag fram emot höstens filmer! Vill ju se fortsättningen NU! ;) Kommer nog faktiskt kanske bli tvungen att se dom här tre igen inom en inte allt för snar framtid... Attans!


RSS 2.0