Skandal längesen, jag vet!

Det har verkligen inte varit min flitigaste bloggperiod detta. I know. Men inspirationen har varit fruktansvärt frånvarande måste jag säga. Det har hunnit hända en hel uppsjö med saker sedan mitt senaste inlägg. Jonas har hunnit fylla 30 och det firades med pompa och ståt! Vi var nog en ca 55 pers tror jag som hade samlats utan att herrn hade en susning om att det vankades fest. Så det var en väldigt förvånad, men nöjd Jonas som överraskades med middag, mingel och tillhörande fest! Jag var dessutom himla nöjd över att få ha min älskade familj med under detta lilla event!! Lycka! De kom ner på fredagen innan födelsedagsbarnets lördagsfirande och åkte sedan hem på måndag morgon. Det mystes och hängdes i kvadrat vill jag lova! Och lilleman han bara växer, växer och växer! Ja, Casper alltså, min systerson. Han kan ju för sjutton nästan gå redan! Men än får han lugna sig ett tag, tycker han kan ta o fylla 1 år först. *ler*

Sedan så har ju Emma o jag svirat till Stockholm för att jag skulle till Hovet och se (och höra!) Cesar Millan in real life! Det var faktiskt nästan smått magiskt.... :) Han var så sjukt underhållande, och jag skrattade så jag nästan fick ont i magen! Det mesta han pratade om var sånt som jag redan läst i hans första bok, men det var ändå väldigt, väldigt givande att höra det direkt och på det sätt han visualiserade det! Han använda en kameraman väldigt ofta, för att visa hur hundar upplever olika situationer med oss människor. Det blev väldigt påtagligt kan jag säga när man såg Cesar komma "över" kameran (som vi åskådare såg på stora skärmar) sådär som hundar förmodligen känner det när vi människor kommer och ska gulla med de små sådär över deras huvuden (istället för underifrån. Min egna tolkning *s*) Det var även några olika hundar där, med svenska hussar o mattar (och i jösse namn, vi svenskar är ju BRA på engelska tycker jag?! Tydligen inte hundfolk då eller? För käre värld, det var då rakt inte bra engelska där inte!) Och det är verkligen som i Cesars program, han behöver bara ta över kopplet så är det korregerat det där problemet vilket det nu var. Men visst, det är alltid annorlunda när "någon annan" än husse eller matte tar över kopplet. Men ändå. Det var coolt att se! Som avslutning på kvällen så var Frida och Poppy där. Det är en sån himla fröjd för ögat att se de två! Det här klippet är inte riktigt lika utvecklat som det nummer de gjorde på Hovet. Men det räcker långt! Håll till godo!

 

Vi bodde ju hos Emmas ena syster när vi besökte stora staden. Hon bodde verkligen skitfint, både lägenheten och området var hur mysigt som helst, och jag hade väl aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle tycka så mkt om någon del av Sthlm?! Hade nästan kunnat tänka mig att bo där, om jag hade varit tvungen *skratt* Men nu trivs jag ypperligt här hemma, så det är inte ens ett alternativ! *s* Men OM! ;) Torsdagen gick mest åt till att köra bil, lyssna på Cesar och köra lite mer bil (halvt vilse ett tag, tack o lov för GPS!) och anlända till Sundbyberg för inkvartering. Fredagen softades det lite på förmiddagen, sedan tog vi t-banan in till kungsan för att träffa en kompis till mig o ta en liten fika! Efter det skrotade vi runt lite i Gallerian, hämtade ut våra Tony Hawk biljetter och bestämde oss för att dra till söder och käka på Koh Phangan! Alltså, gå in på länken och kika på bilderna!!! Jag kan liksom inte säga så mkt mer....! :) Asläckert ställe! Tyvärr fick jag fel mat - insåg jag på tok för sent för att göra något åt det hela!

 

Planen var att beställa: Gai Met Mamoang Thaiwok med kyckling, rostade cashewnötter, sockerärtor, chili & vitlök (little hot)

 

men jag fick: Gai Nam Prik Pow Wokadkycklingfile med chilipasta, grönsaker och sweetbasil (hot)

 

Det var gaaaaaaanska starkt om vi så säger!!! Så det blev inte så värst mkt mat för min del *s* Men upplevelsen var fantastisk. Skulle dock vilja göra om det hela, och se till så jag får Rätt mat! ;) Men då ska jag nog faktiskt ta:

 

Pat Thai Gai Klassisk nudelwok med kyckling, grönsaker, ägg, groddar & hackade jordnötter (no hot)

 

Bara för säkerhetsskull liksom! ;) Kvällen som redan hade hunnit bli kring 22 (har jag för mig), avrundades på Jameson där jag fick mig en fantastiskt trevlig San Francisco! Sedan var det hög tid att dra sig "hemöver" för några få timmars sömn. Vi missade en avgång så vi fick vackert stå o vänta i närmare 30 minuter innan vi fick sätta oss tillrätta o åka mot sumpan! Halv tre var vi hemma :) Sen tvingade jag upp oss båda morgontrötta gnuer vid 10!

 

På väg upp till Stockholm så åkte vi förbi Linköping. Och vad ser vi på informationstavlan om staden och utbrister i kör, om inte "Tony Hawk???!" och sedan "på LÖRDAG???!" (till saken hör att detta var en torsdag och vi skulle åka hem till götet på lördagen igen!) Vi blev helt enkelt tvugna att kolla upp om det fanns rullstolsplatser kvar till showen kl 14.30 - och de gjorde det! Så Stockholms trippen avslutades med ett stopp i östergötland för lite sjukt skillad skateåkning! Det var Tony Hawk och 4 till grymma åkare som stod för showandet. Att karln fortfarande håller igång är ju helt galet. Han fyllde 43 dagen innan showen! :) Efter allt skateande så blev det en liten middag och härligt häng med Emmas ena syster med familj. Därefter bar det iväg hemöver. Jag hade mig en helt fantastisk tripp, med underbart skönt häng och roliga upptåg! Tack igen Ämma för att du ville haka på och förgylla min lilla resa! :D

RSS 2.0