Idag är det nog rekord! :)

Förbaskat duktigt jobbat på bloggfronten erica! *klapp på axeln* hehe... Kom på att jag glömt skriva om vår lilla båt/fisketur i måndags. Eller, skriva o sktiva, de finns väl egentligen inte så jättemkt o skriva om de mer än att vi åkte ut en sväng! :) Cash hade fått en flytväst äntligen. Var nämligen ner på djurbutiken och införskaffade mig en till honom. Det har varit dags ett tag nu, så de fick vara nog helt enkelt! :)

Titt så fin han blev! *ler* De var lite otrevligt o ha den på ansåg nog den lille herrn, för de är ju lite stelt och sådär. Men tycker nog allt att den satt perfekt på honom! Han vänjer sig la me tiden! För de är ju inte sommarns enda tripp, de är då ett som är säkert!




Jonas fick ösa ur båten en heeel del när vi kom dit...
Man kan kanske ha roligare, jag vet inte riktigt?
Får förresten be om ursäkt för bildkvallen, tog bilderna
med mobben. :) Men bättre än inget kanske? *s*
Cash sprang omkring o tittade försiiiktigt ner över kanten
å ner i vattnet. Hans hals är sådär lång bara om han ska sniffa på kyckling annars... :P

Cash alias viftarn, sniffarn, lurvas, lilltrassel... u name it!
Ofta är dock nosen i backen till mattes förtret.

Kastrering kanske?! :)

Fiskelyckan uteblev väl kan man säga. Jonas fick en laxöring men den var bara 40 cm lång och dom måste ju då vara minst 46 cm för att få plockas upp ur plurret o landa på tallriken! Så den fick gå i igen. Trökigt nog, men solen sken och vi njöt i fulla drag. Ja, alla utom Cash då. De där med å åka båt är rätt läskigt faktiskt. Tänk om matte o husse kunde inse det åxå?

Vi var ju som sagt iväg o inhandlade presenter idag, och lilleman var ju hos Algot med familj :) Tänkte slänga upp lite bilder från i början av juni då de två herrarna träffades för första dagen dom träffades! Here goes, Algot the lejon and Johnny the Cash:



Idag hade dom hållt låda från och med det att Cash kom dit vid en sisådär halv ett, tills vi hämtade honom strax efter halv fyra! Så Gissa om vi har en trött hund här hemma? Han har dormat av i nån bädd och har inte det minsta lust att göra nåt ljud av sig! Känns nästan som att han inte är hemma *s* Så Hanna och jag bestämde att vi skulle höras snart igen så våra vovvar ska få härja lite till! We like! Nä nu får det vara färdigbloggat för idag, och nästan så de räcker för en hel vecka framöver! :P

- KRAM -

Kommentarer
Postat av: Nilla

Haha, visst är det underbart när bebisarna leker så glatt!!! Underbara bilder!!!



När blir det Sundsvall då?



kram

2009-06-26 @ 00:57:00
URL: http://mina-tankar.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0