Tjiho! En ny dator i familjen! *s*

Vi har länge pratat om att vi skulle köpt en laptop att ha just för de gånger vi åker norrut, och andra tillfällen då det är bra med en bärbar burk. Nu har ju min käraste älskling skämt bort mig med en så himla stor stationär dator att jag började surra om att köpa en laptop innan jag åker upp till min efterlängtade familj på torsdag. Jag hade planerat in ett besök till Media markt på onsdag, men min käraste tyckte att han och jag skulle åka in till netonnet idag istället! Och nu sitter jag här med vår fina hp och håller på att föra in det där jag behöver ha med mig för mina norrlandsveckor! Det känns verkligen jätteskönt att inte släpa med mitt stora stationära monster ;) Nog för att det är ruggigt gött o sitta vid min stoora fina skärm, men det blir bra med den här fina lapisen nu! :D Välkommen in i familjen HP! *s*

Kära nån en sådan kärlek....!

Jag är helt förstummad och smått knäckt efter att ha tittat på denna fantastiska man och hans enorma kärlek till sin käraste. Ni behöver veta att ett par veckor innan deras bröllop, så råkade den blivande frun ut för en bilolycka och hamnade i koma. När hon väl vaknade upp så hade hon grava hjärnskador.


Före olyckan....


Och efter.

Hans audition till Idol, det är svårt att inte bli berörd av hela denna historia....! Chris Medina, en sann hjälte med världens största hjärta!Till sist. Det här är verkligen en äkta kärlekshistoria.
Se, lyssna och bli ännu mer berörd.


Dagens feelgood!


RSS 2.0