Time's changing

Ibland tar sig livet vägar som man inte riktigt förväntat sig, ibland blir det inte riktigt som man vill och ibland överraskar livet en! Är inne i en period med lite ändringar i min assistans, men det ser ut att kunna bli fruktansvärt roligt på en annan rolig era! Eller, en paus på en annan era *s* En av mina assar ska ta tjänstledigt i minst ett halvår för ett annat vik, men jag vet inte om det blir längre eller att det egentligen är ett avslut trots allt. Hur det än blir, blir det nog bra tror jag. :)

Idag fick tillslut Jonas och jag iallafall införskaffat den nya lill-tv'n till sovrummet som vi tänkte köpa för 3 veckor sedan när Media Markt i Bäckebol hade STÄNGT utan förklaring när vi kom dit kvart i fyra. Stängning skulle vara kl 19 eller 20. INTE innan fyra iallafall!!! Sjukt irriterande. Så det blev ingen tv den gången. Men idag blev det så tillslut av!!! Först ett stopp på den andra MM butiken, men där var dom lite för dyra faktiskt. Så vi tog först en sväng förbi Blomsterlandet och shoppade kruuukor och två blommor, för alldeles för många kronor (stackars jonas plånbok!) Dagens citat "Men, jag vill ju ha likadana krukor så det blir enigt! Inte olika..." Det var inte jag som sa det kan tilläggas! ;) Jag tycker det är sjukt kul och gå omkring inne på liknande blomaffärer med Jonas! Efter det stoppet så åkte vi vidare till Siba. Ett plus för bra priser, ett stooooooooort minus för deras fruktansvärt dåliga "kundtjänst"-system!!!! "Ta en nummerlapp så hjälper vi er så fort vi bara kan!!!" Tar en lapp och har nummer 115. Hör en ljudlig, djup suck från min andra hälft och tittar på nummervisaren. 103.... Kan även nämna att det tog ungefär en halvtimma för den att landa på 104. Inte kunde man gå och plocka en tv heller och gå till kassan, utan man var tvungen att få hjälp från en i personalen som skrev in allt dom behövde veta innan man kom till kassan. Vi vände oss till en kille som stod o hjälpte en annan tjej och frågade om man inte kunde hämta en tv bara, UTAN att behöva få hjälp också. Vet inte riktigt hur länge vi väntat, men de var ett bra tag iaf... Tror han såg att vi var rätt trötta o urbota skitleds helt enkelt, och förstod att vi visste vad vi ville ha. Så han sa att han skulle hjälpa oss direkt när han var färdig med kunden innan. Supersnällt och ett litet extra plus till Martin på Siba Järnbrott!!! :D Så vi fick med oss en 23" och en ny DVD hem! Vääldans najs alltså!

Imorn måste, måste, måste, mååååste jag ta itu med Cashs klickerträning.... Den har blivit lidande... :/ Vi går ju kurs nu igen! Fredagar minsann!! :D Så det är alldeles för snart fredag igen... ;) Måååste träna, måste, måste.... *s*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0